TeamHeiner

Trainingsverslagen

Tegenslag voor Arianne, 5 mrt

05 mrt 2017

Een goede planning is super belangrijk, maar niet alles gaat altijd zoals gepland! Vandaag werd mij helaas (pijnlijk) duidelijk dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Met het oog op de komende zeilevenementen en ook de plannen voor de VOR2020, daag ik mijzelf net als de andere Team Heiner Talents de afgelopen weken nog een beetje extra uit! Mentaal, met veel theorietrainingen, maar zeker ook fysiek.

Vanmorgen gebeurde iets waar ik niet op had gerekend. Gisteren hebben we met de Team Heiner Talents een goede training gehad op de boot en ’s avonds nog een sportsessie op de kant. Met een aantal teamleden sliep ik op onze J109 en vanochtend, toen ik van de boot stapte gleed ik ongelukkig uit: knieschijf uit de kom. Auw! Nadat de ambulancebroeders mn knieschijf snel weer op z’n plek hadden en een bezoekje aan het ziekenhuis zit ik nu helaas thuis in plaats van op de boot.

Nu hard werken om zo snel mogelijk weer aan boord te kunnen stappen! Gelukkig hoef ik me niet te vervelen: theorie sessies, lijnen splitsen, bootonderhoud en natuurlijk revalideren! Niet het einde van de wereld, maar wel even een tegenslag. Het is gelukkig één been dat ik tijdelijk niet helemaal kan belasten, verder hard aan de bak! Natuurlijk wil ik zo snel mogelijk weer zeilen, want dat blijft toch de allermooiste sport! Geleerde les: niet alles is te plannen en er is genoeg te doen, mooie nieuwe uitdaging!
Door: Arianne vd Loosdrecht

Actueel

 • Eén (ongelukkige) stap terug, meerdere stappen vooruit!

  Lees meer
 • Doelen stellen, evalueren en start Volvo Ocean Race, 21-22 okt

  Lees meer
 • Kennismaking met de Formule 1 van de zeilsport, 16-17 aug

  Lees meer
 • Hoe lang heb je nodig om beter te worden? 1-2 juli

  Lees meer
 • A new step, a new boat, 17-18 juni

  Lees meer

Spotlight