TeamHeiner

Yacht Owner Programme

Wie eenmaal heeft gevaren om te winnen, weet als geen ander dat wedstrijdzeilen de ideale mogelijkheid biedt voor ondernemingen om zich positief te profileren naar klanten of medewerkers. De link tussen het bedrijfsleven en de watersport is groot. De boot – uw bedrijf, het zeilteam – uw medewerkers, de weersomstandigheden – de conjunctuur, het zeildoel – uw bedrijfsdoel, zeilpassie – uw bedrijfspassie.

Team Heiner biedt het Nederlandse bedrijfsleven een unieke mogelijkheid om een eigen bedrijfsjacht in de vaart te brengen en de metaforen te verankeren in het bedrijf. Met het Yacht Owner Programme van Team Heiner hebt u een eigen ‘corporate’ wedstrijdschip voor (relatie)marketing, teambuilding en incentives. Het principe van het Yacht Owner Programme (YOP) is eenvoudig: Als onderneming koopt of least u tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden via Team Heiner een J/109, die u inzet voor tal van zeilactiviteiten binnen uw bedrijf. Uw schip maakt deel uit van de Team Heiner-vloot, wat betekent dat Team Heiner uw schip ook inzet tijdens haar eigen trainingen en evenementen. Team Heiner verzorgt de verzekering, ligplaats, onderhoudt en eventuele reparaties aan het schip, daar heeft u zelf geheel geen omkijken naar.

De Yacht Owners met een J/109 in de vloot van Team Heiner zijn: Beteor, Customer Contact Company, Management Drives, en Stamhuis.

Spotlight