TeamHeiner

Inspiratie

Team Heiner bestaat in 2016 twintig jaar. Twintig jaren van topsport, van grenzen verleggen, van de lat hoog leggen, van willen is kunnen, van succes is geen toeval. Terugkijkend valt het ons op dat de energiebron om dit aan te durven keer op keer inspiratie is. De eerste stap van topsport, geïnspireerd te zijn om te durven een stap te zetten richting je doel.

Ter ere van ons twintig jarig bestaan is een oude prijs in ere hersteld, de Golden Spike Award. Een prijs die alles te maken heeft met kansen bieden, deuren openen, inspireren, de energiebron van de toekomst om in beweging te komen. Een spike is een tool van de voordekker aan boord van een boot om sluitingen te openen. Het staat voor ons synoniem met open maken wat vast zit, met kansen bieden, met anderen inspireren.

Voor deze prijs hebben we prachtige nominaties mogen ontvangen van onze gasten. Alle genomineerden hebben een relatie met Team Heiner en hebben zonder eigen belang voorop voor derden dingen mogelijk gemaakt, kansen geboden en anderen geïnspireerd. De top 3 bestond uit Parsia Tayebi, Katja Staartjes & Henk Wesselius en Pieter Hemels. Na een spannende stemmingsronde ging de Golden Spike Award naar Katja en Henk, voor hun onbaatzuchtige bijdrage aan de wederopbouw van een door de aardbeving getroffen gebied in Nepal:

Spotlight