TeamHeiner

Inspirerende presentaties

Op inspirerende wijze nemen we u mee in onze wereld, de wereld van de topzeilsport. We vertellen uit eerste hand over onze ervaringen in vier Olympische Spelen, drie Volvo Ocean Races en een America’s Cup. Allen ervaringen die grensverleggend zijn en de grens opzoeken in persoonlijke- en teamontwikkeling. Over de zeiltechnische kant spreken is leuk, maar nog leuker is het om het over het proces te hebben. Datzelfde proces dat je ook zou volgen in de eigen organisatie om gestelde doelen te bereiken. Het proces van topsporter zijn is niet anders dan de processen die mensen doorlopen in het bedrijfsleven.

Roy Heiner is een veelgevraagde spreker. In zijn presentaties vertelt hij inspirerend over leiderschap, teambuilding en samenwerken, waarbij hij mooie anekdotes en beelden gebruikt uit zijn rijke zeilcarrière. Roy Heiner weet in zijn presentaties treffend parallellen te trekken met thema’s uit het bedrijfsleven. De finetuning van de presentatie wordt van tevoren in gezamenlijk overleg vastgesteld.

Roy Heiner

 

“Een wedstrijdjacht is net een bedrijf. Alleen op kleinere schaal. Onze sport biedt zulke mooie metaforen. Ik raak er niet over uitgepraat ..”  Roy Heiner

Spotlight