TeamHeiner

Events

Als u een enerverende dag op het water wilt beleven en samen met collega’s, klanten of relaties inspiratie wilt opdoen, dan zit u goed bij Team Heiner. We organiseren allerlei zeilevenementen, van klein tot groot, en altijd met een boeiend programma.

Bij al onze zeilevenementen staat de actieve belevenis van het wedstrijdzeilen en het plezier van onze gasten centraal. U zeilt op gelijke eenheidsklasse schepen en wordt opgeleid om binnen een mum van tijd zelfstandig (er gaat wel een schipper mee aan boord) een wedstrijd te varen Zo wordt het een dag om nooit te vergeten. En natuurlijk bieden we volop mogelijkheden om te netwerken.

Wilt u net wat meer inhoud geven aan uw evenement? Graag. Het leven aan boord laat zich makkelijk vergelijken met werken bij een bedrijf. We verpakken thema’s als doelen stellen, samenwerken, communiceren in een uniek programma waarbij we het plezier niet uit het oog verliezen. Zie Teamwork Experience.

Welk evenement u ook kiest, we maken het op maat voor u. Ook als u bijzondere wensen heeft. Neem gewoon even contact met ons op. Dan vertalen we uw vraag naar een spannend concept.

 

Actueel

  • E-seminar: In gesprek met Nicholas Heiner en Jaap Zielhuis 16-02-2021

    Lees meer
  • Wintertijd Challenge 2015

    Lees meer

Spotlight