TeamHeiner

De J-109

Met haar uitschuifbare boegspriet, de asymmetrische spinaker en grote kuip is de J-109 geschikt voor zowel spectaculair wedstrijdzeilen met een volledig raceteam, als voor een toertocht met een tweekoppige bemanning. Door haar lengte van bijna 11 meter biedt het schip voldoende ruimte aan 7 tot 8 zeilers. Overnachten aan boord kan gemakkelijk met 6 personen.

De specificaties van de J-109 zijn:
Lengte: 10,85 m
Breedte: 3,51 m
Diepgang: 2,10 m
Zeiloppervlak aan de wind: 61,0 m²

De J-109 is in 2002 door het maandblad Zeilen uitgeroepen tot boot van het jaar. De conclusies: “De J-109 is tussen al de middelmatigheid die we aantreffen een verademing. Zulke zeileigenschappen, de trimmogelijkheden, de kwaliteit en de doordachte plaatsing van het beslag, de degelijke doch lichte constructie tref je zelden op een serieboot aan. Deze boot biedt de sportieve zeiler alles waar het om gaat, zeilplezier”.

Team Heiner biedt het Nederlandse bedrijfsleven een unieke mogelijkheid om een eigen bedrijfsjacht in de vaart te brengen en de metaforen te verankeren in het bedrijf. Met het Yacht Owner Programma van Team Heiner hebt u een eigen ‘corporate’ wedstrijdschip voor (relatie)marketing, teambuilding en incentives. De Yacht Owners met een J-109 in de vloot van Team Heiner zijn: Beteor, Customer Contact Company, Management Drives en Stamhuis.

Spotlight