TeamHeiner

Trainingsverslagen

Onze drijfveren en profielen, 4 december

08 dec 2015

Vrijdagmiddag 4 december kregen we een teleurstellend mailtje van Roy. Het zou zaterdag te hard waaien dus de training ging niet door. Wel mochten we vrijdagavond naar Lelystad afreizen voor de Management Drive training. Voorafgaand hebben we heerlijke pizza’s gegeten en toen onze buikjes rond waren begon het programma. Julie Boezen-Deiters, voormalig hockey international en dus gespecialiseerd in team-topsport, leidde de training. Voorafgaand aan de training hebben we allemaal, inclusief de coaches, een vragenlijst in moeten vullen waarin ons vragen gesteld werden over onze drijfveren. Deze werden vervolgens ingedeeld in verschillende categorieën: visionair, people manager, ondernemer, bestuurder, autoriteit en nestor.

Uit de vragenlijst kwam dat wij allemaal waarde hechten aan een hecht team en vertrouwen belangrijk vinden. Ook zijn wij allemaal wel bestuurders; iedereen moet gemaakte afspraken nakomen en wij verlangen naar waardering voor onze inzet. De coaches, Roy, Bart en Douwe, hebben we ook geëvalueerd. Verbazingwekkend vergeleken we de profielen van de coaches en het team: ze kwamen zo goed als overeen. Ook onze coaches bleken people managers en bestuurders te bestaan.

Na de training werd er nog overwogen om zondag wel te gaan varen, maar helaas kregen we zaterdag een mailtje dat het zondag ook nog te hard ging waaien, en zo hebben we kunnen genieten van een wel verdiend weekendje vrij. Ik hoop wel dat er volgend weekend een beetje minder wind staat zodat we weer heerlijk kunnen varen!
Door: Catja Roggema

Actueel

 • Eén (ongelukkige) stap terug, meerdere stappen vooruit!

  Lees meer
 • Doelen stellen, evalueren en start Volvo Ocean Race, 21-22 okt

  Lees meer
 • Kennismaking met de Formule 1 van de zeilsport, 16-17 aug

  Lees meer
 • Hoe lang heb je nodig om beter te worden? 1-2 juli

  Lees meer
 • A new step, a new boat, 17-18 juni

  Lees meer

Spotlight