TeamHeiner

Nieuws

Gezocht: nieuwe lichting Team Heiner Pups

13 okt 2015

De Team Heiner Pups breiden uit. Naast het bestaande team zijn we voor het komende zeilseizoen op zoek naar een nieuwe lichting jeugdzeilers. Ben jij tussen de 18 en 23 jaar, m/v, kun je zeilen, wil je graag beter worden en ben je bereid daar behoorlijk wat tijd in te steken? Dan is dit jouw kans! Je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen op grote boten met als doel een van de topzeilers van morgen te worden.

De kielboot opleiding duurt afhankelijk van jouw niveau minimaal drie jaar en omvat alle aspecten van het kielboot zeilen, zoals bv boothandling, zeiltheorie, samenwerking en groepsprocessen, onderhoud van schepen en veiligheid. Ga er van uit dat je hier gemiddeld drie weekenden per maand mee bezig bent. Team Heiner verzorgt de opleiding; tijdens trainingen vaart er een Team Heiner trainer mee, maar de wedstrijden varen jullie zelfstandig. Je vaart op meerdere boten (o.a. J109, Max Fun 35, Dehler 44 en Volvo 60), zowel in Nederland als tijdens internationale wedstrijden. De opleiding wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren Moving Intelligence, Kuiper Verzekeringen, Flevo Marina en Holland Boat.

Grijp nu je kans voor een uniek opleidingsprogramma! Houd het weekend van 31 oktober en 1 november vrij voor het selectieweekend in Lelystad en meld je zo snel mogelijk – uiterlijk 19 oktober – met zeilcv en motivatie aan bij Helga Oosterkamp.

Actueel

 • Roy Heiner over leiderschap in ‘Zeilen’

  Lees meer
 • “Over de schouder van …”-Lennard Bal

  Lees meer
 • “Leren van nog meer wereldtoppers”- Arianne vd Loosdrecht

  Lees meer
 • “Prestatiedruk en stress” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • “Action Learning” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Team Heiner Talents geselecteerd

  Lees meer

Spotlight