TeamHeiner

Nieuws

Flevo Marina en Team Heiner werken aan haven van de toekomst

06 mei 2015

Lelystad, 6 mei 2015 – Flevo Marina en Team Heiner bundelen hun krachten. Gezamenlijk werken deze partijen aan de haven van de toekomst. Uit recent onderzoek is gebleken dat zo’n 70% van de huidige watersporters meer vermaakt wil worden in en om de haven. “Dat is precies wat wij gaan doen. Voor verschillende doelgroepen worden nieuwe activiteiten ontplooit”, volgens Peter de Vries, directeur Flevo Marina.

Haven van de toekomst
Om te beginnen wil Flevo Marina ook een opleidingshaven voor de jeugd zijn met als eerste aftrap de ondersteuning van de Team Heiner Pups. De haven Flevo Marina in Lelystad is de thuishaven van de Team Heiner Pups. De jonge zeilers trainen vanuit deze haven en onderhouden de boot met gebruik van de haven faciliteiten. Daarnaast worden families in de haven activiteiten aangeboden, die aan de belevenis van het zeilen raken. “Zo kunnen zij bijvoorbeeld mee doen aan de woensdagavondwedstrijden op onze gezamenlijke Max Fun 35 en zijn wij bezig met verdergaande havenactiviteiten. Tot slot gaan we op wedstrijd- en toerzeilgebied ook een aantal initiatieven opzetten. Zeil technische cursussen, toertochten, avondzeilen en diensten ter ontzorging van het zeilen worden uitgewerkt”, gaat De Vries verder.

Samen het water op
Om de samenwerking duidelijk zichtbaar te maken is de Max Fun 35 van Team Heiner voorzien van een nieuw uiterlijk. Op de ene kant (bakboordzijde) prijken de huisstijl kleuren van Flevo Marina; op de andere kant die van Team Heiner. Medewerkers van Flevo Marina hebben een wedstrijdteam geformeerd en zullen regelmatig op de Max Fun 35 op de wedstrijdbaan te zien zijn. Op hun programma staan wedstrijden zoals de woensdagavondwedstrijden in Lelystad, 24-uurs race, oktoberraces en de Ronde van Noord Holland. “Het is heel inspirerend om met een partner te werken die de sport niet alleen een warm hart toe draagt, maar het ook uitoefent. We versterken elkaar door de kennis en kunde aan de klant te bieden, en ook door een platform te creëren om dat klanten en medewerkers op het water te laten beleven”, aldus Roy Heiner.

Actueel

 • Roy Heiner over leiderschap in ‘Zeilen’

  Lees meer
 • “Over de schouder van …”-Lennard Bal

  Lees meer
 • “Leren van nog meer wereldtoppers”- Arianne vd Loosdrecht

  Lees meer
 • “Prestatiedruk en stress” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • “Action Learning” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Team Heiner Talents geselecteerd

  Lees meer

Spotlight