TeamHeiner

Nieuws

Team Heiner Pups varen als eerste in nieuwe Element Collection van Magic Marine

21 jan 2017

De Team Heiner Pups zeilen tijdens de Van Uden Reco Stellendam Regatta in april als eerste team in Nederland in de Element Collection van Magic Marine. De nieuwe collectie zorgt voor optimaal comfort op het water en beschermt de zeilers tegen de elementen.

Samen beter worden
Het huidige Team Heiner Pups, bestaande uit zes dames en zes heren, zijn in 2016 als vierde lichting begonnen aan de opleiding. De intensiteit waarmee getraind wordt en de professionaliteit die ze uit willen stralen deed Roy Heiner besluiten om het team in eigen pakken te laten varen, waarop ook de namen van alle sponsoren goed naar voren komen.

Roy Heiner: “Naarmate de zeilers beter worden, worden de elementen moeilijker en uitdagender. Jezelf beschermen tegen de elementen wordt steeds belangrijker voor het neerzetten van een goede prestatie. In Magic Marine vinden we een partner die het, net als wij, belangrijk vindt om talent het vertrouwen en de kans te geven op het hoogst haalbare niveau te presteren en hierin met ze mee te groeien en samen beter te worden.”

“Helemaal nu de nieuwe Element Collection uitkomt, waarbij de Team Heiner Pups een belangrijke rol kunnen spelen als het gaat om het door ontwikkelen van de kleding kunnen we hierin samen optrekken.”

“Daarnaast vinden we de betrokkenheid van onze partners erg belangrijk. Zeilers die onderdeel zijn van Team Magic Marine worden gezien als lid van de familie, dat zien we al heel lang in de samenwerking met Nicholas Heiner, ook een voormalige Team Heiner Pup. Je ziet de team riders overal terug in brochures, ook als ze geen medaille halen. Ze krijgen het vertrouwen en ze blijven in ze geloven. Dat geeft een goed gevoel.”

Element Collection
De afgelopen seizoenen stonden voor het Magic Marine product design team in het teken van de zoektocht naar het ‘perfecte’ zeilpak; Het vinden van de juiste materialen maar ook de optimale pasvorm, het ontwikkelen van extra functionaliteiten en de constructie van de verschillende materialen. De vele kleine en grote aanpassingen hebben geresulteerd in een volledig ademende Element Collection met optimaal comfort. De Element Collection van Magic Marine verschijnt in het voorjaar van 2017.

More than Magic
Bij Magic Marine geloven ze in de kracht van familie, vertrouwen en interactie om beter te worden. Max Blom, CEO en brand manager van Magic Marine licht toe: “Familie en vertrouwen vormen een belangrijke basis voor een goede ontwikkeling, zeker in een maatschappij waar presteren de boventoon voert. De rol die Team Heiner speelt in de ontwikkeling van jeugd naar volwassen wedstrijdzeilers sluit goed aan bij de manier hoe wij hierin staan.”

“Als familiebedrijf merken we als geen ander hoe sterk het ons maakt nu we op veel gebieden vol in ontwikkeling zijn. Als merk proberen dit ook aan onze team riders over te brengen, ze onderdeel van een familie te maken en ze vertrouwen te geven. Onze team manager houdt continu een vinger aan de pols. Op basis van verhalen en ervaringen die de zeilers, en straks ook de Team Heiner Pups, met ons delen zijn wij in staat om onze collectie te blijven verbeteren en met de behoeften van de zeilers meegroeien.”

Actueel

 • Roy Heiner over leiderschap in ‘Zeilen’

  Lees meer
 • “Over de schouder van …”-Lennard Bal

  Lees meer
 • “Leren van nog meer wereldtoppers”- Arianne vd Loosdrecht

  Lees meer
 • “Prestatiedruk en stress” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • “Action Learning” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Team Heiner Talents geselecteerd

  Lees meer

Spotlight