TeamHeiner

Nieuws

Mini Schuttevaer race, 1 mei 2016

11 apr 2016

Op zondag 1 mei a.s. organiseren we samen met de KWS uit Sneek de Mini-Schuttevaerrace vanuit de Flevo Marina in Lelystad. De Mini-Schuttevaerrace is een dag-wedstrijd bestaande uit 3 zeiltrajecten van ongeveer 1 uur, een traject van ongeveer 40 km fietsen en 10 km hardlopen. De zeilwedstrijd begint en finished tussen de havenhoofden van de Flevo Marina, het fietsparcours vindt plaats op de dijk tussen de Flevo Marina en de Maxima Centrale, en het hardloopparcours is vanuit de Flevo Marina in het Belevenissenbos tegenover de haven.

De bemanning mag met inbegrip van de schipper, bestaan uit maximaal 4 zeilers (in de echte race slechts 3), 1 fietser en 1 hardloper. Het is niet nodig om de fiets van de fietser aan boord mee te nemen. De fiets kan op de wisselplaats gestald worden. Teams kunnen op eigen boten inschrijven. Er is ook de mogelijkheid om boten via Team Heiner in te huren.

Het palaver start op zondag om 08:30 uur, het startschot klinkt om 10:00 uur en we beginnen met een zogenaamde Le Mans start: hardlopen (uitgezonderd de wachtsman), naar de boten die klaar liggen aan de meldsteiger. De prijsuitreiking is gepland om 16:30 uur. De avond daar aan voorafgaand – op zaterdag 30 april – geeft Harry Amsterdam vanaf 19:00 uur een presentatie. Als winnaar van 7 edities van de Schuttevaerrace vertelt hij over de uitdagingen van de Schuttevaerrace en hoe je de race misschien zou kunnen winnen. Thomas Wobma van Bike Fit Studio en meervoudig deelnemer als wielrenner, deelt zijn ervaring met u. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. De Mini-Schuttevaerrace valt samen met de tweede dag van de Week van de Watersport op de Flevo Marina, dus genoeg vertier voor de hele familie en supporters.

Klik hier voor het inschrijfformulier en de Notice of training race:
Mini Schuttevaer Inschrijf formulier
Notice of Training Race

Actueel

 • Roy Heiner over leiderschap in ‘Zeilen’

  Lees meer
 • “Over de schouder van …”-Lennard Bal

  Lees meer
 • “Leren van nog meer wereldtoppers”- Arianne vd Loosdrecht

  Lees meer
 • “Prestatiedruk en stress” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • “Action Learning” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Team Heiner Talents geselecteerd

  Lees meer

Spotlight