TeamHeiner

Nieuws

Gezocht: nieuwe lichting Team Heiner Talents

06 okt 2017

De Team Heiner Talents breiden weer uit. Naast het bestaande team dat in 2016 begon, zijn we voor het komende zeilseizoen op zoek naar een nieuwe lichting jeugdzeilers. Ben jij tussen de 18 en 23 jaar, m/v, kun je zeilen, wil je graag beter worden en ben je bereid daar behoorlijk wat tijd in te steken? Dan is dit jouw kans! Je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen op grote boten met als doel een van de topzeilers van morgen te worden. En indien je jezelf goed ontwikkeld, is er altijd kans om op termijn mee te doen aan de selectie voor het mogelijke Team Heiner Talents Volvo Ocean Race team.

De kielboot opleiding duurt afhankelijk van jouw niveau minimaal drie jaar en omvat alle aspecten van het kielboot zeilen, zoals bv boothandling, zeiltheorie, samenwerking en groepsprocessen, onderhoud van schepen en veiligheid. Ga er van uit dat je hier gemiddeld drie weekenden per maand mee bezig bent. Team Heiner verzorgt de opleiding; tijdens trainingen vaart er een Team Heiner trainer mee, maar de wedstrijden varen jullie zelfstandig. Je vaart op meerdere boten (o.a. J109, Max Fun 35 en de Volvo 60), zowel in Nederland als tijdens internationale wedstrijden. De opleiding wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren Moving Intelligence, Kuiper Verzekeringen, Management Drives, Reco Handelsonderneming en Magic Marine.

Grijp nu je kans voor een uniek opleidingsprogramma! Meld je zo snel mogelijk – uiterlijk 22 oktober – aan met ‘gewone’ cv, zeil cv en motivatie bij Liane Cools (liane@teamheiner.com). En houd voorlopig het weekend van 28 en 29 oktober a.s. vrij, want dan zijn we van plan om het selectieweekend te houden.

Actueel

 • Roy Heiner over leiderschap in ‘Zeilen’

  Lees meer
 • “Over de schouder van …”-Lennard Bal

  Lees meer
 • “Leren van nog meer wereldtoppers”- Arianne vd Loosdrecht

  Lees meer
 • “Prestatiedruk en stress” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • “Action Learning” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Team Heiner Talents geselecteerd

  Lees meer

Spotlight