TeamHeiner

Nieuws

Finn trainingen

15 aug 2016

Team Heiner start vanaf half augustus een trainingsgroep voor Finn zeilers, die vanuit Flevo Marina in Lelystad elke woensdagavond onder begeleiding van Team Heiner trainers getraind zal worden. Ook zullen er – afhankelijk van de wedstrijd kalender – een aantal weekenddagen getraind worden.

Het doel is om de ‘fanatieke’ zeilers van de FCH op een hoger niveau te krijgen door middel van een gestructureerde trainingsgroep die gedurende het gehele jaar naar haar doelstellingen toewerkt. Daarnaast is het de bedoeling dat de zeilers deze kennis ook weer kunnen overdragen naar hun ‘oorspronkelijke’ club, waardoor de breedte van de Nederlandse Finn vloot hopelijk verder zal toenemen.

Team Heiner zorgt voor de accommodatie, een rib, boeien en het belangrijkste: ervaren trainers. Zo zullen Ben Koppelaar, Gert van der Heijden, Timo Hagoort, Douwe Broekens en Nicholas en Roy Heiner afwisselend de trainingen gaan verzorgen.

Trainingsdata
Woensdag avonden: 17-8, 24-8, 31-8, 7-9, 14-9, 21-9, 28-9
Weekend dagen: 21-8, 27 & 28 -8

Kosten
Team Heiner doet dit uit liefde voor de sport en de Finn klasse, en biedt daarom de trainingen kostendekkend aan: wanneer een zeiler zich inschrijft voor de trainingsgroep wordt er een basis tarief gerekend per geplande training. Daarnaast geldt een aanvullende tarief voor elke training waar een zeiler zich op inschrijft.
De kosten zijn als volgt:
– woensdagavondtraining basis tarief: Eur 10,= excl btw
– woensdagavondtraining aanvullend: Eur 15,= excl btw
– volle weekenddag basis tarief, per dag: Eur 15,= excl btw
– volle weekenddag aanvullend, per dag: Eur 25,= excl btw
– ligplaats kosten Flevo Marina t/m eind september Eur 0,-

Kortom: wil je een betere zeiler worden in een gemotiveerde groep met uitstekende trainers? Dan is dit je kans! Let op, er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reageer snel. Aanmelden kan via een mail naar Nicholas Heiner.

Actueel

 • Roy Heiner over leiderschap in ‘Zeilen’

  Lees meer
 • “Over de schouder van …”-Lennard Bal

  Lees meer
 • “Leren van nog meer wereldtoppers”- Arianne vd Loosdrecht

  Lees meer
 • “Prestatiedruk en stress” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • “Action Learning” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Team Heiner Talents geselecteerd

  Lees meer

Spotlight