TeamHeiner

Nieuws

Enthousiaste jonge zeilers gezocht voor nieuwe lichting Team Heiner Talents!

15 jul 2019

De Team Heiner Talents opleiding gaat weer van start en dus zijn we op zoek naar een nieuwe lichting enthousiaste jeugdzeilers. Ben jij tussen de 18 en 25 jaar, m/v, kun je zeilen, wil je graag beter worden en ben je bereid daar behoorlijk wat tijd in te steken? Dan is dit jouw kans! Je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen op grote boten met als doel een van de topzeilers van morgen te worden. Let op, de opleiding is vrijwillig maar niet vrijblijvend, het zal de nodig tijd investering van je vragen en je wordt gevraagd om in teamverband te zeilen.

De kielboot opleiding duurt afhankelijk van jouw niveau minimaal vier jaar en omvat alle aspecten van het kielboot zeilen, zoals bv boothandling, zeiltheorie, samenwerking en groepsprocessen, onderhoud van schepen en veiligheid. Ga er van uit dat je hier gemiddeld drie weekenden per maand mee bezig bent. Team Heiner verzorgt de opleiding; tijdens trainingen vaart er een Team Heiner trainer mee, maar de wedstrijden varen jullie zelfstandig. Je vaart op verschillende boten, de eerste jaren van de opleiding in Nederland en later ook in Engeland.

Grijp nu je kans voor een uniek opleidingsprogramma! Meld je zo snel mogelijk – uiterlijk 12 september – aan met ‘gewone’ cv, zeil cv en motivatie bij Liane Cools (liane@teamheiner.com). En houd voorlopig het weekend van 5 en 6 oktober a.s. vrij, want dan zijn we van plan om het selectieweekend te houden.

(foto credits: Laurens Morel)

Actueel

 • Roy Heiner over leiderschap in ‘Zeilen’

  Lees meer
 • “Over de schouder van …”-Lennard Bal

  Lees meer
 • “Leren van nog meer wereldtoppers”- Arianne vd Loosdrecht

  Lees meer
 • “Prestatiedruk en stress” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • “Action Learning” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Team Heiner Talents geselecteerd

  Lees meer

Spotlight