TeamHeiner

Nieuws

Drie dagen op pad met Team Delta Lloyd

22 nov 2017

November 2017 – De zeilers van Team Delta Lloyd zijn begin november 3 dagen lang op pad geweest met 5 boten van Team Heiner. En hoewel het voor veel van de zeilers een stap buiten hun “comfort zone” was, kwamen de zeilers na 3 dagen zeilen moe maar zeer voldaan weer aan wal in Scheveningen.

Kiran Badloe (RS:X-windsurfer Team Delta Lloyd) vertelt, ondanks de soms zware omstandigheden, enthousiast: “Het was een superleuke uitdaging en hebben het ontzettend naar ons zin gehad!”

Ook Jaap Zielhuis (hoofdcoach Team Delta Lloyd) blikt tevreden terug op een mooie en geslaagde tocht voor de zeilers. Hij legt uit waarom de zeilers met elkaar het water opgestuurd zijn: “Op deze boten moeten onze zeilers en surfers heel erg goed samenwerken, af en toe de leiding nemen en soms ook gewoon doen wat er gezegd wordt. De zeilers leren met weerstand omgaan. Dat is gewoon hartstikke mooi. En bovendien is het een mooie kennismaking met het zeezeilen.”

Als team zijn de zeilers en windsurfers gegroeid, maar ook de persoonlijke leerdoelen hebben de nodige aandacht gekregen. Dat kan op de korte, maar ook lange termijn alleen maar zijn vruchten afwerpen.

Arnoud Hummel (Team Heiner) vertelt: “Deze Indaba gaat over persoonlijke ontwikkeling. Vanuit de overtuiging dat je moet kunnen samenwerken met anderen om zelf succesvol te zijn op het hoogste niveau. Op dat niveau ga je het verschil maken als je ook kan presteren in ‘uncharted waters’: onze complexe, veranderende wereld met alle tegenslag, fouten, teleurstelling en pijn die daarbij horen. Dat betekent trainen op onbekend terrein, fouten willen maken, open staan voor nieuwe inzichten en het gesprek durven voeren over gedrag en mentaliteit. In onze Team Heiner programma’s werken we daaraan met ervaren toppers uit het bedrijfsleven. Geweldig om dat nu weer eens te mogen doen met deze jonge, gedreven sporters en hun coaches. En zo hopelijk een bijdrage te leveren aan hun ambities!”

Actueel

 • Roy Heiner over leiderschap in ‘Zeilen’

  Lees meer
 • “Over de schouder van …”-Lennard Bal

  Lees meer
 • “Leren van nog meer wereldtoppers”- Arianne vd Loosdrecht

  Lees meer
 • “Prestatiedruk en stress” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • “Action Learning” (Mandy Mulder)

  Lees meer
 • Nieuwe lichting Team Heiner Talents geselecteerd

  Lees meer

Spotlight