TeamHeiner

Sponsoren Team Heiner Talents

Het opleidingsprogramma voor de Team Heiner Talents
wordt aangeboden dankzij de steun van een aantal sponsoren:

De producten en services van Management Drives zijn al vanaf het begin in 2011 een vast onderdeel in het Team Heiner Talents programma. Roy Heiner: “De Team Heiner Talents opleiding gaat over het ontwikkelen van mensen. En daar is Management Drives een perfect management-leiderschapsinstrument voor. Een onmisbare tool voor het bewust worden van je eigen drijfveren en die van je teamleden”.

“Het is belangrijk dat we de jeugd in de zeilsport behouden. Te vaak zien we dat de jonge zeilers, na de optimistklasse, afhaken omdat er te weinig mogelijkheden voor hen zijn in onze sport. Met deze fantastische doorstroommogelijkheid willen wij de oudere jeugd enthousiasmeren om deze mooie sport te blijven beoefenen. Daarnaast is dit een unieke mogelijkheid om nieuwe jeugd aan te trekken”, volgens Patrick Horst, CEO van Moving Intelligence, sponsor van het eerste uur.

sponsor-pups-kuiper-verzekeringen

Gespecialiseerd watersportverzekeraar Kuiper Verzekeringen te Heerenveen deelt de filosofie van Roy Heiner: de jeugd heeft de toekomst. Directeur Jacco Kuiper: “Ofschoon onze pijlen niet zozeer op wedstrijdzeilen zijn gericht, waren we direct enthousiast toen Team Heiner ons benaderde. De watersport – en dus ook de zeilsport – vergrijst behoorlijk en wij vinden het erg belangrijk dat er de komende jaren een verjonging optreedt. Naast verjonging speelt ook kwaliteit voor ons een grote rol en bij Team Heiner zit dat wel goed!”

Vanaf 2021 ondersteunt Musto de Team Heiner Talents als official supplier. De Talents krijgen de beschikking over professionele zeilkleding uit de Musto collectie.

Spotlight