TeamHeiner

Arnoud Hummel

Arnoud Hummel_klein Arnoud is management coach bij Team Heiner. Als zeiler was hij in de Laser en Finnklasse lid van de Olympische kernploeg, zeilde daarna met Roy Heiner succesvol in het internationale matchrace circuit en in diverse campagnes op kieljachten. Ook nu is hij nog actief op het wedstrijdwater, als verbondstrainer en zelf als deelnemer in zijn Laser.

Ruim 18 jaar was Arnoud actief in de wereld van de IT-dienstverlening. Daarin lag de focus op consultancy, training geven en management en organisatie. Tot eind 2005 was hij directielid van een beursgenoteerde onderneming en verantwoordelijk voor de levering van alle uitbestedingsdiensten.

Bij Team Heiner zet Arnoud zijn ervaring als adviseur, manager en wedstrijdzeiler in bij de management programma’s. “De parallel tussen topsport en succes in het bedrijfsleven is krachtig en het werken met die metafoor is genieten”, aldus Arnoud. Als trainer, coach en begeleider ligt zijn focus daarbij op teamperformance trajecten, veranderprogramma’s en strategiesessies.

Neem contact op met Arnoud.

Spotlight