TeamHeiner

Extreme 40 Experience

Altijd al op een super snelle catamaran willen varen? Bent u een echte snelheidsduivel, of wilt u juist uw grenzen verleggen? Dan hebben wij nu de ultieme ervaring voor u: een middag rondscheuren op een Extreme 40, een catamaran van maar liefst 12 meter lang die ontwikkelt is voor pure snelheid. Dat staat garant voor een onvergetelijke middag.

Onder begeleiding van twee ervaren schippers gaat u zelf zeilen op dit snelle racemonster. Per keer kunnen er vijf gasten mee aan boord. Het ideale aantal personen voor dit programma is tien, dan kan er namelijk in twee shifts gevaren worden. Natuurlijk kan het programma naar wens worden aangepast en op maat gemaakt.

Ten alle tijden is er een snelle rubberboot aanwezig om de veiligheid te waarborgen en de overige deelnemers alvast mee te laten kijken. Ook voor mensen die niet op de catamaran willen, is dit een mooie ervaring.

U kunt het zeilprogramma combineren met een lunch of een diner, een vergadering op een unieke locatie, of een teambuilding sessie. Graag lichten wij dit nader toe, dus bij vragen of interesse kunt u altijd contact opnemen.

Spotlight