TeamHeiner

Cloud Cup 2020

Op donderdag 11 juni 2020 vindt bij Team Heiner in Lelystad voor de tweede keer de Cloud Cup plaats. Een unieke netwerkdag & zeildag voor alle sectoren en partijen met een groot belang in de Cloud diensten.

De Cloud Cup 2020 is bedoeld voor bedrijven, werkend in en met de Cloud, die succesvol willen opereren in een veranderende omgeving. Professionals die met hun team een toekomstige voorbeeldrol willen spelen binnen de snel ontwikkelende sector. Het programma kent een inhoudelijke kant waarin Michiel Steltman, ‘Voice of the NL digital infra sector’, het licht laat schijnen op de belangrijkste ‘security’ en ‘privacy’ uitdagingen, en de competenties en vaardigheden die je als Cloud aanbieder of afnemer in huis moet hebben om jezelf te transformeren naar een veilige digitale organisatie. Daarnaast is er een zeilpraktijk gedeelte waarin deelnemers mee genomen worden in het succesvol samenwerken in een veranderende omgeving. Tenslotte is er de uitgebreide mogelijkheid om op een informele wijze nieuwe contacten en inzichten op te doen.

Key note speaker: Michiel Steltman
Michiel Steltman is directeur en spreekbuis van de stichting DINL, de koepel van de Nederlandse aanbieders van digitale infrastructuur. Steltman heeft een technische achtergrond en is al meer dan 30 jaar werkzaam in de internationale wereld van IT , Internet, hosting en cloud. Naast zijn werk voor DINL is hij lid van het forum standaardisatie en project lead van enkele privaat-publieke projecten bij ECP

Cloud is anno 2020 de basis van alle digitalisering. AI, IOT, je interne en online IT – zonder de Clouds van techreuzen of managed service providers is er geen beginnen meer aan. Maar geen (digitale) vooruitgang zonder nieuwe problemen. Veiligheid, privacy, omgaan met meerder leveranciers en lange ketens, dat vraagt om andere vaardigheden dan we gewend zijn en om nieuwe vormen van regie”

Michiel vertelt in zijn keynote over thema’s en trends op het gebied van veiligheid, privacy en assurance. Hij vertelt uit de eerste hand over de bewegingen bij in Nederlandse- en Europese overheid, over de ontwikkelingen rond Certificering en Assurance , Gaia-X en over governance modellen die nodig zijn om grip te houden op de wondere wereld van Cloud.

Programma
09.30 uur – Ontvangst bij Team Heiner
10.00 uur – Welkomstwoord en opening Cloud Cup 2020
10.15 uur – “Enablers voor succesvol samenwerken in veranderende topsport omgeving” – Roy Heiner
11.00 uur – Key-note speaker: Michiel Steltman over Cloud security
12.30 uur – Lunch
13.15 uur – Spoedcursus wedstrijdzeilen
13.45 uur – Omkleden, naar de boten, safety briefing
14.15 uur – Trainingstijd op het water
15.00 uur – Startschot wedstrijden
16.45 uur – Terugkomst in de haven, omkleden
17.00 uur – Borrel en prijsuitreiking
Ca 18.00 uur – Einde programma

De vloot
U vaart op identieke J-109’s met per boot plaats voor maximaal 7 personen, exclusief de Team Heiner schipper. Alle boten zijn gelijk, teams maken het verschil om te winnen.

Inschrijving
U kunt uzelf met een eigen (bedrijfs-)team inschrijven. Een team kan bestaan uit maximaal 7 personen.

Aanmelden Cloud Cup 2020

Kosten
De kosten voor deelname bedragen Eur 3.950,= per team van maximaal 7 personen. In dit bedrag is alles inbegrepen, zoals zeilprogramma, keynote spreker, catering en uw eigen branding op de boot.

Het genoemde bedrag is exclusief BTW.

Spotlight