TeamHeiner

Wat ga je doen?

Wat ga je doen in het tussenjaar?

Bij mind Your gap leer je meer over jezelf. Op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt je vaardigheden in samenwerken, reflecteren, doorzetten en out of the box denken. Je denkt na over je rol in het team, over hoe je tegen de maatschappij aan kijkt, hoe de toekomst er voor jou uitziet en hoe jouw eigen plan daarbij past en hoe dat zich steeds mag ontwikkelen. Het tussenjaar helpt je om te ontdekken wat relevant is voor jou. Je wilt door jouw studie en beroep bijdragen aan een toekomstige wereld die er beter uit ziet dan de plek waar we nu leven.

Het jaarprogramma is net als een grote zeilrace – we zijn niet voor niets zeilers – opgedeeld in ‘etappes’. Je gaat in 5 etappes leren over:

1: Ik als Individu

2: Mijn Team en ik

3: Mijn plek in de Maatschappij

4: Bezinnen op de Toekomst

5. Maken van jouw Toekomstplan

Bij Team Heiner geloven wij in en doen we aan action learning. Je gaat bewust activiteiten beleven en daarvan leren, dat is de rode draad door het hele programma. Die belevenissen variƫren van fysieke uitdagingen tot zelf theater maken, van gastlessen en bedrijfsstages tot maatschappelijk relevante taken uitvoeren en last but not least een zeilwedstrijd. Bij alle belevenissen besteden we aandacht aan de fysieke, rationele, emotionele en filosofische aspecten. Bij alle belevenissen staat het reflecteren op wat je ervan leert prominent op het programma.

Spotlight