TeamHeiner

mind Your gap, het nieuwe tussenjaar van Team Heiner

Welke Gap?
Na je eindexamen weet je het soms nog niet. Wat wil ik doen? Reizen, studeren, werken? Wat past bij mij? Ben jij er nog niet uit wat je nu na jouw middelbare school opleiding gaat doen? Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Wil je een zinvolle invulling van het komende jaar? Dan is mind Your gap, het tussenjaar van Team Heiner, echt iets voor jou!

Zeker nu. Door de Corona crisis ziet de wereld er ineens anders uit. Je hebt een ander examenjaar gehad dan je verwachtte. Er zijn nu minder opties om een tussenjaar in te vullen. Backpacken lijkt even niet haalbaar. We moeten leven met onzekerheid hoe de nabije toekomst eruit ziet, dingen zullen veranderen. Wij denken dat je met ‘hetzelfde doen wat je altijd deed’, niet meer het beste haalt uit jezelf in deze veranderende wereld.

Tijdens het tussenjaar bij Team Heiner word je uitgedaagd om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Samen met je mede ‘Gappers’ volg je een intensief programma boordevol belevenissen die je meer inzicht geven over jezelf en helpen bij het ontdekken van je toekomst. Je wordt hierbij begeleid door onze top docenten, top coaches en top sporters. Je leert skills waardoor je straks een flinke streep voor hebt bij het zoeken van een studie en een baan!

 

Interesse? Lijkt het je wat? Bel ons dan graag op 0320 269 480 of stuur een mailtje naar info@teamheiner.com. 

Spotlight